7.3.07

MAR-ART , SEGONA TEMPORADA

El proper dissabte 3 de març a les 19 h iniciem, a l’espai 3 de Can Quintana Museu de la Mediterrània la segona edició de MAR-ART.
Aquesta segona edició del cicle MAR-ART incorpora alguna variació respecte a la de l'any 2006.
En termes generals seguim presentant artistes que treballen, de forma habitual o responent a un encàrrec de Can Quintana, amb el tema de la Mediterrània, però la selecció que presentem intenta anar un xic més enllà de la que vam presentar en les propostes del primer cicle.
Busquem, amb el seu treball, reflexionar sobre altres mirades, potser una mica menys agradables, potser una mica més inquietants, que ens aporten nova informació sobre aquesta complexitat que es el mare nostrum.
Combinem crítica i reflexió. Mirem el mar, expliquem part de les seves històries, caminem per territoris de dignitat i descobrim el fons i les corrents perilloses. Tot i apostar per la bondat no defugim mirar, cara a cara, a la maldat, també present a les riberes d'aquest amable mar.
Si al acabar aquest segon cicle hem despertat noves consciències i hem fet nous adeptes al art contemporani, haurem aconseguit, abastament els objectius que ens hem marcat.

El cicle consta d’un seguit d’exposicions des del mes de març del 2007 fins el 6 de gener del 2008:

· Mar Intermedio de Marcos Abreu, del 3 de març al 9 d’abril
· Maldat arran de mar de Xaro Sánchez, del 13 d’abril al 20 de maig
· Fons marins de Joaquim Falcó, del 25 de maig a l’1 de juliol
· Històries de mar de Pep Camps, del 6 de juliol al 19 d’agost
· Territori per la dignitat de Joan Viñas, del 24 d'agost al 14 d'octubre
· Mare Nostrum de Jofre, del 19 d’octubre al 25 de novembre
· He mirat el mar de Marta Duran, del 30 de novembre al 6 de generEl dissabte 3 de març es presenta la primera exposició “Mar Intermedio” de Marcos Abreu. La mostra acull una sèrie de treballs en diferents suports, com pintura, dibuix, fotografia i video-projecció. Una sèrie de treballs inèdits realitzats per aquesta exposició. El seu projecte parteix sobre la línia de l’horitzó com a frontera, un espai que separa i uneix, i a partir d’aquí es reflexiona sobre la dualitat, la situació intermitja. L’exposició es podrà visitar fins el 9 d’abril del 2007.

No hay comentarios: