21.11.08

ONADES

"huellas" - fotografia de Lorena Robredo

Amb aquesta exposició col·lectiva es pretén fer un resum-recordatori del que han sigut les tres temporades de Mar-Art (Espai 2 del Museu de la Mediterrània-Can Quintana a Torroella de Montgrí).

Son setze artistes que, amb diferents formats i mitjans d’expressió, ens han mostrat la seva visió sobre el Mediterrani, les seves gents, les seves riberes, la filosofia (si hi es, això no ha quedat massa clar) d’un espai físic i geogràfic no sempre relacionat com deuria, no sempre identificatiu-proper i si, de vegades, moltes, element de separació més que d’apropament.
Des de un espai petit d’un Museu d’una petita vila mediterrània hem intentat aportar elements de reflexió i de debat sobre aquesta realitat. No estic segur d’haver-ho aconseguit del tot. Del que sí ho estic, de segur, es de que els que hem participat en l’iniciativa ho hem fet creien que alguna cosa aportaríem i amb el convenciment profund de que l’art segueix essent un bon instrument de conscienciació, més enllà del gaudi estètic que ens pot proporcionar
Del 22 de novembre de 2008 al 26 de gener de 2009 al espai 1 del Museu.

No hay comentarios: