2.3.10

DREAMLAND PRODUCTIONS de JORDI JARQUECAN QUINTANA, AMB ELS JOVES CREADORS GIRONINS (Judit Pujadó, La Vanguardia 29.01.2010)

El passat dia 15 de gener la Secretaria de Joventut de la Generalitat, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Museu de la Mediterrània-Can Quintana van signar un conveni de col.laboració amb la finalitat d'impulsar l'obra de joves creadors gironins i difondre-la. El conveni preveu programar exposicions amb l'obra dels guanyadors d'un nou premi per a joves que es convocarà dins d'Inund'art, que se celebrarà els propers dies 1 i 2 de maig a Girona.
La primera exposiciò es va inagurar dissabte passat i la protagonitza Jordi Jarque, guanyador de l'Inund'art 2008 en la modalitat d'arts visuals i plàstiques amb Dreamland Productions, una obra feta a base de collages on hi apareixen personatges famosos, "idolatrats per les masses", diu l'autor, i "trets de context per formar nous significats". "El que intento amb la meva obra-explica Jarque-és contrastar imatges per parlar sobre temes que em repercuteixen i crear un món fictici i utòpic com a alternativa a l'imposat".
L'exposiciò s'inagurà el 23 de gener i es tancarà l'u de març

No hay comentarios: