12.5.14

MÁRGENES de MANOLO SIERRA



El divendres vinent, 16 de maig, a les set de la tarda inaugurem al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i dintre del cicle Ancoratges, l'exposició "MÁRGENES" de MANOLO SIERRA a on presentarem els seus darrers treballs.

En moments de confusió i més d'una pressa de pel al voltant de l'art contemporani i els seus vehicles expressius val la pena donar una ullada a l'obra que ens presenta en Manolo.

Podrem comprovar com, a través de la seva mirada i en aplicació de la seva tècnica, la PINTURA, així en majúscules, segueix viva, com un veritable espai de resistència .

L'exposició restarà oberta fins a finals de juny (2014).


16 gener 2014
EXPOSICIONS TORROELLA DE MONTGRÍ

EL MUSEU DE LA MEDITERRÀNIA PREPARA UNA EXPOSICIÓ DE MANOLO SIERRA

BONART
Sota el títol  “Márgenes”, del 17 de maig al 30 de juny, Manolo Sierra presentarà al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgri  la seva darrera obra, on reflexiona a traves dels seus treballs sobre aquesta línia quasi invisible que separa l’intern de l’extern, no tan sols físicament sinó, i en el seu cas es important ressaltar-ho, en la manera de tractar pictòricament, artísticament, els temes escollits. Per entendre millor aquests “márgenes” les pintures més recents es confrontaran amb alguna obra ja coneguda d’anteriors exposicions que ajudaran a clarificar  el que el mateix Manolo escriu a propòsit d’aquesta mostra. Amb aquesta exposició s’inicia el nou cicle Ancoratges per l’any 2014, on hi participaran 4 artistes d’art contemporani.   
Nascut a Cadis el 1973 Manolo Sierra pinta des que tenia sis anys. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Sevilla i Carrara (Itàlia). Ha viatjat per Europa i Amèrica perfeccionant la seva tècnica. Ha viscut a Itàlia i Holanda i ha recorregut gran part d’Amèrica Llatina, des de la Patagònia Argentina fins a Mèxic. Ha exposat a diverses galeries, tant a nivell nacional com internacional (Bèlgica, Guatemala, Finlàndia, Emirats Àrabs) i ha estat seleccionat en els premis nacionals més prestigiosos d’art contemporani. Establert a Barcelona des de fa 13 anys, actualment viu a Albons, un petit poble del Baix Empordà.

No hay comentarios: